top of page
  • Små Job Med Mening

Små Job med Mening - i foreninger

Nu kan din forening få hjælp til den daglige drift - ovenikøbet med økonomisk støtte fra Spar Nord Fonden på op til 25.000,- kr.


Ved at rekruttere en småjobber gennem Små Job Med Mening, slipper din forening for at stå med ansættelsesforholdet og kan i stedet fokusere på at udpege de konkrete opgaver, som det giver bedst mening for jeres forening at få løst.

Med ordningen kan man som forening tilknytte en småjobber i 200 timer, fordelt på den periode I ønsker. Dog skal timerne være afviklet i løbet af 2023. Foreningens eget bidrag er 25,- kr. pr. løntime + moms. Små Job Med Mening sørger for lønudbetaling til småjobberen for de arbejdstimer der ydes. Lønnen til småjobberen er 140,- kr. pr. time inkl. Feriepenge.


Jeres rolle som forening:

Det vigtigste er, at I definerer hvilke opgaver I ønsker at få hjælpe til. Det må meget gerne være faste og rutineprægede funktioner, som ikke kræver forudgående erfaring. Jo grundigere en beskrivelse af, hvad opgaven består i, og hvornår I I ønsker opgaven løst, jo bedre Kræver det fx faste mødetider på daglig basis eller er I mere fleksible.

Dernæst udpeger I en kontaktperson, som også kan fungere som småjobberens leder i det daglige.


Hvad gør Små Job Med Mening:

Vores rekrutteringskonsulenter sørger for at matche jeres behov med en kandidat som kan løse opgaverne. Når alle parter er enige om det rigtige match, laver vi papirarbejdet og støtter op om, at kandidaten kommer godt i gang hos jer. I får tilknyttet en fast konsulent, som vil være jeres kontaktperson i hele forløbet.


Er du blevet nysgerrig og vil vide mere?
55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page