top of page
Profox3.jpg
Wim Food.jpg
Verdensmål 8
Actas.jpg

Ansæt arbejdskraft på faktura

En nem Plug & Play løsning uden nogen binding eller tungt papirarbejde 

Vores team samarbejder med Jobcenter Aalborg og finder det oplagte kandidatmatch til virksomhedens behov. I vælger jeres nye medarbejder. Herfra har I to muligheder: Ansæt på faktura og lad den formelle ansættelse ligge hos Små Job Med Mening. Eller lav en direkte ansættelse i virksomheden.  

Konkrete opgaver frem for hele job

Uanset hvilken ansættelsesform I vælger, støtter vores rekrutteringskonsulenter jer fra opgave til succes, også på den lange bane. Små Job Med Mening kan være inden for alle arbejdsområder, hvor jeres virksomhed i en periode eller på fast basis mangler assistance. Ved at tænke i konkrete opgaver frem for hele job, frigiver I ressourcer og tager socialt ansvar, mens I holder fokus på virksomhedens kerneopgave.  

Små job med mening er rigtige job. Betalte job

Små job med mening kan rumme forskellige praktiske opgaver. En måde at spotte opgaverne på er at spørge de ansatte, hvilke af deres opgaver, der lige så godt kan løses af en anden. Et lille job med mening kan være ned til én time om dagen eller flere sammenhængende timer. Timesatsen afhænger af arbejdets karakter og eventuelt den gældende overenskomst for virksomheden.  

 

Læs mere om, hvordan jeres virksomhed kommer igang med at tage socialt ansvar herunder.

Det fungerer rigtig godt. Når det bliver regnet ud i sidste ende, er vores timepris cirka den samme, om vi har Margith eller en anden ansat. På den måde giver det mening, at vi skal bare betale fakturaen, og så skal vi ikke tænke på feriepenge eller noget andet.

Mads Molbjerg Daehnel,

Molbjerg Service. 

bottom of page